maanantai 10. syyskuuta 2007

Such a lonely day

Kävin sotkamossa vk-loppuna, ja siellä oli maalailtu uusia suojateitä. Mitähän kaikkea siellä kerkiää vielä tulevaisuudessa tapahtua (?) Olen sitä mieltä, että jos maailma ei satu tuhoutumaan ennen aikojaan sotkamosta tulee megacity. That's for sure.

Mulla on hemmetin ohut patja ja selkä on kippee :(

Luen (kohta) tenttikirjaa audiovisuaalisesta mediakulttuurista. Siellä sanottiin että ihmisillä on halu tirkistellä muiden ihmisten elämää. (BB!!!!1)

Luin hauskan jutun Vr:n lehdestä-> Matkustajat toivoivat, että junan etuosaan asennettaisiin kamera, jotta voisi katsella maisemia vähän eri perspektiivistä. Kameroita ei kuitenkaan tulla asentamaan koska silloin tällöin radalle sattuu (junan eteen) hirvi tms. metsän asukki.

Minun mielestä se vois olla aika mielenkiintoistakin nähdä kun eläin murskaantuu palasiksi. Ainakin tulis adrenaliinia, ja eihän se minun vikani ois ollu, vaan sen junakuskin. HAhahhaahaha

Kuka tunnustaa ETTEI haluaisi käydä onnettomuuspaikalla (esim. rekan ja auton kolarissa) kauhistelemassa tapahtunutta.

Ei ne keskiaikaiset huvitukset tunnukkaan niin kaukaisilta ajatuksilta enää. Ihmiset ei muutu ajan myötä. Osaamme nykyään vaan peitellä alitajuntaisia mielihalujamme paremmin.

I sometimes just wonder.

1 kommentti:

000 kirjoitti...

Julumettua. Kertakaikkisen julumettua. Soon kieroon kasvanu ku kainuulainen käppyrämänty.
Oot oot.
<3