perjantai 27. heinäkuuta 2007

€€€

Ostin vihdoinkin sen ison paistinpannun itelleni, ja illaksi kokkaan siinä jättilastin italianpataa. namiii. Lisukkeeksi fetasalaattia. namii. (jälkiruuaksi jäätelöä. namii.)

Ruoka. Sitä ei aina jaksa syödä. Sitä ei aina muista syödä, mutta joka päivä sitä on jossain muodossa saatava (eräs tuttavani on siirtynyt juomaan ravinnevalmisteita). Soitin äsken äidille, että voiko hänen tekemät ruisleivät, jotka oli unohtunut pöydälle koriin kuukaudeksi, olla vielä kunnossa. Eivät kuulemma voi. Niimpä biojätteeseen menivät. Samoin biopussista löysivät uuden kotinsa seuraavat jääkaapin asukkaat: homehtunut banaani, homehtunut puolillaan oleva lakkarasia, homehtunut sihtileivän käntty, pilaantuneet kananmunat, pilaantunut pekoni ja vetinen ruukkusalaatin jämä. Byhyy.

Käsi rinnoillani vannon, että yritän tästä lähtien käyttää ruokaa hyödyllisemmin, ja en anna pilaantuneitten eväitten häiritä jääkaappini puhtaita lasipintoja. On se vaan kumman hankalaa ollut tähänkin asti.

Tilasin vuodeksi vitamiinivalmisteita ja kalanmaksaöljyä. PERHANAN paljon maksavat, ja kaduttaa ehkä vähän. Kuitenkin naamani repsottaa, mahani repsottaa, hiukseni ovat hamppua ja (en jaksa jatkaa). Sen takia että syön huonosti. Hyvin huonosti. Ystäväni kysyi minulta, että tiedänkö omega 3:sta, ja että saanko sitä mistään. Vastasin että, joo.ojoo.o mä syön keijua. Mutta kuulemma sitä keijuakin pitäis vetästä se paketti päivässä masuseen, jotta saisi sen tarvittavan määrän, ja kalaahan minä en syö kuin tonnikalan muodossa.

Enivei. Sitten kun oon rikas niin syön ulkona joka päivä .

i curse you hamburgers.

Minna not so rich yet.

Ei kommentteja: