keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Legends of the Fall

Voi kun tekisi mieli surkutella maailman kauheuksia, Putinia, Bushia, Burmaa, hoitajia, Ilmastonmuutosta, kuolemantuottamuksia, ja kaikkea sitä mitä lehdistä aina luen. Toisaalta se on hyvä, että lehdet kertovat raiskauksista, varkauksista, "nukuin, kun taloni paloi" sun muista. Muutenhan me normaalit kansalaiset tuudittaisimme itsemme onnentyyssijaan, jossa ei ole rikollisuutta, väkivaltaisuuksia, ahneutta tai kateutta.

Asiaan.

Huomenna kuvataan ärtsoppa, and I'm so excited. Perjantaina tarkastellaan portfolioita, ja sitten aloitamme syysloman. ip ip uraa ! Hyppään junaan ja laskeudun Kajaaniin siis perjantaina. Lauantain suunnitelma: torakoita, lefaa, ja viiniä.

Ps. Minusta ajatus matsutakejen poiminnasta, ja myynnistä on ihan ok. Kuitenkin kohta ihmiset keksivät järjestää massiivisia poimintatalkoita (rikastu sinäkin sienillä), unohtamatta tietenkään matsutake-festivaalia (yhteistyössä silja line), ja pumppumallista poimintakonetta joka imaisee kätevästi mättäältä suuremman määrän sieniä kerralla (parhaat poimitaan ensin). metsät täyttyvät kotimaisista,ulkomaisista,nuorista,vanhoista. Tietenkin täytyy järjestää leirintäpaikkoja + mahd. parkkitiloja laajakontillisille autoille.

....

Toivottavasti keksivät tavan viljellä niitä sieniä laboratorioissa.

M

1 kommentti:

000 kirjoitti...

tulethan illan juhliinkin???